Sentimo radiatorbekleding

Sentimo radiatorbekleding

Sentimo radiatorbekleding hebben wij toegevoegd aan onze collectie. Unieke, metalen radiatorbekleding geeft een bestaande radiator een nieuwe look. Om voor iedere woonstijl een passend design te kunnen bieden is deze radiatorbekleding er in drie verschillende uitvoeringen, want Iedereen heeft een eigen smaak. Radiatorbekleding van Sentimo bestaat uit: Solid, Groove en Classic. De Solid variant heeft een gladde voorplaat. De Groove versie heeft een voorplaat met daarin om de 5 cm een groef. Classic heeft een gladde gekaderde voorplaat. Dit geeft een strakke maar klassieke look. De ombouw past in ieder interieur mede doordat het in meer dan 20 kleuren te bestellen is. Door het gebruik van materiaal en manier van montage kent de radiatorbekleding een minimaal warmteverlies.

Laat je informeren wat de beste radiatorbekleding voor jou is. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail naar De Huiskamer.