Korting op gordijnstoffen

Korting op gordijnstoffen

Korting op gordijnstoffen in de hele maand oktober. In de woonmaand oktober is het de tijd om je huis een kleine of grote metamorfose te geven. In deze woelige tijd hebben wij weer onze vertrouwde gordijnstoffen aktie met de nieuwste stoffen volgens de laatste woontrends. Naast onze bekende merken zoals Aristide, Kobe, Design of the Times en INSIDE hebben wij een nieuwe stoffen leverancier toegevoegd. Gekozen is er voor de collectie Cachet en Cosi van het gerenomeerd stoffen producent Holland Haag. Kom kennis maken van de nieuwe collectie en profiteer van 20% KORTING op alle onze gordijnstoffen. Nieuwsgierig, wij houden alle Corona regels in acht. Maar vind je het prettiger om de winkel voor jezelf te hebben met persoonlijk advies, maak dan een afspraak voor een PRIVATE SHOPPING moment of een vrijblijvend afspraak bij je thuis. Dit kan uiteraard ook in de avonduren.