Cleansing hand gel van Marie Stella Maris

Cleansing hand gel van Marie Stella Maris

Cleansing hand gel van Marie Stella Maris hebben wij toegevoegd aan onze collectie. Een luxe hand gel die de handen reinigt én verzorgt, zonder het gebruik van water. Stijlvolle verpakking en ruikt ook nog eens lekker. Door het hoge percentage alcohol van 70% gaat de hand gel microbiële groei tegen en werkt het desinfecterend. Glycerine is toegevoegd om er voor te zorgen dat de handen niet uitdrogen. De botanische ingrediënten lavendel, geranium en rozemarijn zorgen voor een unieke geur beleving en laten een ultiem gevoel van frisheid achter.

Breng een à twee pompjes van de cleansing hand gel aan op droge handen. Gebruik niet te veel om plakken te voorkomen. Masseer de gel goed in, ook tussen de vingers en laat volledig opdrogen.

Wij hebben 2 verschillende hoeveelheden, tasflacon van 50 ml en huisflacon van 500 ml. Marie Stella Maris staat ook voor duurzaamheid. Daarom zijn beide flacon’s bij ons in de winkel te hervullen. Voor elk Marie Stella Maris product wordt er een vast bedrag gedoneerd aan projecten voor schoon (drink) water. Meer info Marie Stella Maris.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten meld je aan bij onze nieuwsbrief.

Note: Vermijd contact met de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik.