Over ons

Nancy Pronk & Marc Valkenhoff

“Eigenlijk hebben wij alles voor in huis”

Wij, Marc Valkenhoff en Nancy Pronk zijn in 2008 begonnen met De Huiskamer op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Voorheen had Marc De Stoffenkamer aan de overkant. Mooie stoffen en bijzondere raamdecoraties zijn nog steeds onze paradepaardjes. Wij volgen de trends op de voet en bieden een totaalinrichting: gordijnen, vloeren, meubels, kleuradvies, verlichting en een keur aan woonaccessoires.

Hét sleutelwoord voor een fijn interieur is balans. Het moet een geheel zijn. Hierdoor wordt een huis een thuis. Wij doen dat hier volgens de laatste trends. Wij begeleiden onze klanten naar de juiste keuzes. Zo nemen wij onze klanten bijvoorbeeld ook mee naar de showrooms van onze leveranciers. Het persoonlijke aspect en het werken op maat zijn twee begrippen die bij ons horen.

L'Authentique krijtverf

Kleur- en lichtadvies & styling

Je kunt bij ons terecht voor gratis kleur- en lichtadvies of complete styling van uw woning en kantoor. We kunnen ook altijd vrijblijvend bij je thuis komen, zodat we beter kunnen inventariseren en een beter advies kunnen geven.

De Huiskamer - L'authentique