Totaalinrichting

Woondecoratie

Je vindt bij ons een uitgebreide collectie woondecoraties. Wij werken samen met diverse leveranciers van kwalitatief hoogwaardige decoratie artikelen. Zelfs al is je huis helemaal naar je zin, kom gerust eens langs: wij hebben geweldige collectie, steeds wisselende woonaccessoires die je niet snel ergens anders vindt. Bekende merken waar wij mee werken zijn PTMD, Casa Vivante, Ted Sparks, Claudi en Quint.

Karpetten en meubels

Ben je op zoek naar een mooi meubel of een nieuwe inrichting? Wij kunnen je helpen bij de inrichting van je huis of bedrijf. Een nieuwe bank, een stoere eettafel of mooie eetkamerstoelen, verf en behang, wij kunnen het allemaal voor je bedenken en en realiseren. Zo hebben wij al prachtige metamorfoses mogen maken (kijk maar eens bij de projecten). Wij kennen de markt als geen ander, volgen de laatste woontrends en werken met een groot aantal leveranciers en vakkundige partners zoals Keijser & Co, PTMD, L’Authentique, BN en eigen label.

Raamdecoratie
(gordijnen, blinds en jaloezieën)

Voorheen had Marc De Stoffenkamer aan de overkant. Mooie stoffen en bijzondere raamdecoraties zijn nog steeds paradepaardjes van De Huiskamer. Een greep van onze stoffen leveranciers zijn INSIDE, Lifestyle by Headlam, Boelart & Moens, Design of the Times, Kobe, Aristide en Keymer.

Wij verzorgen prachtige metamorfoses van jouw interieur.

Kleur- en lichtadvies & styling

Bij De Huiskamer kan je ook terecht voor gratis kleur- en lichtadvies of complete styling van je woning en kantoor. We kunnen ook altijd vrijblijvend langskomen, zodat we beter kunnen inventariseren en een beter advies kunnen geven.