Jaloezie voor de badkamer

Jaloezie voor de badkamer

Jaloezie voor de badkamer

Vaak krijgen wij de vraag “jaloezie voor de badkamer, kan dat?”. Om houten jaloezieën in de badkamer toe te passen moet je rekening houden met het binnenklimaat. Het is belangrijk dat de raamdecoratie niet direct in contact komen met water, ook moet de badkamer goed geventileerd worden. Met deze tips hou je de raambekleding mooi en degelijk. In het bad of onder de douche wil je graag ontspannen en genieten van natuurlijk lichtinval, echter wil je niet dat iedereen zomaar binnen kan kijken. Om die reden is raamdecoratie in de badkamer extra belangrijk. Houten jaloezieën filteren het licht prachtig.

Een ideaal alternatief voor houten jaloezieën in de badkamer zijn de ‘Woodlook jaloezieën’. Het materiaal is van PVC gemaakt, maar heeft de look and feel van hout. Perfect voor vochtige ruimtes. De Woodlook jaloezieën zijn verkrijgbaar in 50 mm lamelbreedte en met kleurgecoördineerde ladderkoord of ladderband.

Kom langs en laat je inspireren en informeren naar de vele mogelijkheden.