Geen categorieonline afspraak maken De Huiskamer

Winkelen op afspraak

online afspraak maken De Huiskamer

Online afspraak maken! Vanaf nu makkelijk een afspraak maken voor 30 minuten shoppen of 60 minuten voor interieuradvies. Maak een vrijblijvende afspraak om bij ons in de winkel op je gemak rond te kijken en je te laten inspireren en adviseren. Via afspraak maken kan je kiezen uit diverse tijdsblokken. Bellen 035-6223330 of mailen kan ook om een afspraak te maken. In onze webshop vind je een kleine collectie van onze woonaccessoires, CLICK & COLLECT blijft ook mogelijk. Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, stoere houten jaloezieën, transparante gordijnen, zonwerende gordijnen of blinds? Veel is mogelijk, maar wat past het best bij jouw interieur? Liever een advies bij je thuis… Online afspraak maken, bel of mail ons voor een persoonlijk advies.