Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak De Huiskamer

Winkelen op afspraak! Weer een stapje dichterbij de vertrouwde ultieme winkelbeleving. Vanaf 3 maart mag je winkelen op afspraak! Op zoek naar nieuwe woondecoraties, een mooi cadeau voor een lieve vriendin, familielid of buren? Of ben je zoekende naar een nieuwe bank, karpet, kast, verlichting of raamdecoratie? Maak een afspraak om bij ons in de winkel op je gemak rond te kijken en je te laten inspireren en adviseren. Bel 035-6223330 of mail ons voor een afspraak. In onze webshop vind je een kleine collectie van onze woonaccessoires, CLICK & COLLECT blijft ook mogelijk. Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, stoere houten jaloezieën, transparante gordijnen, zonwerende gordijnen of blinds? Veel is mogelijk, maar wat past het best bij jouw interieur? Liever een advies bij je thuis, ook dat is mogelijk. Bel of mail ons voor een persoonlijk advies bij je thuis.