Korting op alle gordijnstoffen

Korting op alle gordijnstoffen

Korting op alle gordijnstoffen in de maand oktober. We doen s’ avonds de kaarsjes en de gordijnen dicht om het gezellig in huis te maken. Voor ons een goede reden om alweer de gordijnenactie te herhalen. Wij geven de hele maand oktober 20% korting op alle gordijnstoffen.

Voor jou de gelegenheid om met korting je interieur een boost te geven met nieuwe gordijnen. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle stoffencollectie van Designs of the Times, INSIDE, Kobe, Aristide of Lifestyle Interior. Profiteer ook van de veelzijdige collectie van Mart Visser. Deze exclusieve collectie is duurzaam geproduceerd en met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken en ook de verduisterende gordijnstoffen voor de slaapkamer ontbreken niet.

Bij energie besparen denk je dubbelglas, een goede ondervloer of wandisolatie. Ook de juiste raamdecoratie kan een positief effect hebben. Hoe compacter de stof, hoe minder  een kouval vanaf de deur of raam de ruimte in kan komen. Ook kan je kiezen voor het extra toevoegen van een voering.

Kom langs in de winkel of nodig ons uit voor een persoonlijk advies aan huis voor stijlvolle raambekleding.