Karpetten sfeermakers voor in huis

Karpetten sfeermakers

Karpetten sfeermakers voor in huis. Voor bijna elke woonruimte in huis is er wel een passend karpet. Met een karpet maak je een eiland in je woonkamer, het zorgt er voor dat de meubels niet als losse items staan. Ook geldt dit voor een karpet onder een eettafel, je creëert hierdoor een eenheid.

Eén van onze vloerkledenfabrikant heeft samen met couturier Mart Visser een nieuwe collectie vloerkleden ontworpen. Onder het label ‘Mart Visser Carpets’ is er een keuze  uit 8 soorten karpetten. Een serie abstracte schilderijen van de kunstenaar vormde de basis voor de designs. De betaalbare en handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, uni of met print. Het resultaat is een collectie unieke kleden.

Mart Visser: “Meestal schilder ik ruige en abstracte hoofden die contrasteren met de modernistische en fijne belijning van mijn Haute Couture ontwerpen. Voor de ‘Mart Visser Carpets’ zijn het kleurenpalet en de dynamische diversiteit aan materialen de enige overlappingen met mijn couture collecties. Daarbij kenmerken de designs zich door hoogte- en laagte-contrasten in ton-sur-ton of juist contrastrijke kleurcombinaties.”

Karpetten sfeermakers voor elk interieur!

Heb je een vraag of ben je nieuwsgierig naar de Mart Visser collectie? Je kan ons contacten en wij zullen hier spoedig op reageren.