Mart Visser gordijnen

Mart Visser gordijnen

Mart Visser gordijnen. Deze maand heeft Mart Visser zijn raamdecoratie lijn gelanceerd en is vanaf nu te bewonderen in De Huiskamer. De collectie bestaat uit prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen. Mart Visser heeft zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collectie en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties. De mix & match trend in de mode heeft Mart Visser toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd met veel variaties in structuren. Het kleurenpalet is naturel- en aardetinten, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties. Subtiele transparanten  en grove uni’s. Naast de uitgebreide stoffencollectie van Mart Visser verkopen wij ook zijn carpetten collectie. Mooie prints in een gevarieerd kleurenpalet.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de enige Mart Visser dealer zijn in ´t Gooi. Kom bij ons langs om de 21 elegante stoffen voor gordijnen en blinds te bewonderen.