Gordijnstoffen nu met 20% korting

Gordijnstoffen met korting

Gordijnstoffen met korting in de maand oktober.

Wij hebben met z’n allen kunnen genieten van een lange zomer en een extreem lange nazomer. Het wordt al weer vroeg donker, een goed moment om je huis een andere sfeer te geven. Gordijnen en blinds zijn bepalende sfeermakers, van stoer en landelijk tot strak en modern.

In de woonmaand oktober is het nu extra aantrekkelijk om je huis een facelift te geven. De gehele maand oktober geven wij 20% korting op alle gordijnstoffen. Uiteraard helpen wij met een persoonlijk advies bij je thuis om de juiste keuze te maken voor jouw interieur en verzorgen het hele traject van inmeten tot plaatsing.

Kom langs in de winkel voor een advies op maat of maak een afspraak zodat wij het advies nog beter op jouw woonwensen kunnen afstemmen.