Insecten buiten, frisse lucht binnen.

Insecten buiten, frisse lucht binnen

Insecten buiten, frisse lucht binnen

Insecten buiten, frisse lucht binnen. Dat lukt zeker met de raamhorren & hordeuren van Unilux. Horren van Unilux worden op maat gemaakt, keuze uit alle ralkleuren, duurzaam materiaal en een 100% Nederlands product. Wij komen vrijblijvend bij je thuis om te kijken welke hor het beste past voor jouw raam of deur. Nodig Marc uit voor een persoonlijk advies op maat.

Wat wij eigenlijk vergeten is dat insecten verdwijnen wereldwijd op grote schaal terwijl deze van essentieel belang zijn  voor onze voedselketen en de balans in de natuur. Horren dragen bij aan de juiste oplossing: insecten buiten houden zonder gebruik te maken van schadelijke spuitbussen of chemicaliën. Door het aanschaffen van een Unilux hor draag je zelf ook bij aan een gezonde leefomgeving.

Check de Muggenradar om te kijken hoe de muggenoverlast is in jouw omgeving.