Claudi kussens

Claudi kussens

Claudi kussens

Claudi kussens zijn gemaakt van mooie en exclusieve stoffen en zijn allemaal exclusief ontworpen voor en door Claudi. De kussens zijn unieke kussens gemaakt met passie en enthousiasme. Claudi kussens gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen. Wij hebben weer een mooie selectie toe gevoegd aan onze collectie.

Claudi streeft ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te bieden. Ze zoeken steeds samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter. Claudi heeft zijn eigen sterke herkenbare stijl. De kussens zijn allemaal voorzien met hoge kwaliteit dons en door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken geproduceerd.

Kortom, exclusief, hoogwaardig en handgemaakt.