10 jaar De Huiskamer

10 jaar De Huiskamer

10 jaar De Huiskamer, een moment om even bij stil te staan. Een periode waarin veel gebeurd is. 14 februari 2008 opende wij de deur van De Huiskamer, achteraf ook het begin van de ‘crisis’ in Nederland.

Het waren jaren met de nodige uitdagende hobbels. Inmiddels hebben wij de nodige interieurs mogen op fleuren met gordijnen, meubels of stoere en stijlvolle woonaccessoires. Veel klanten komen al vanaf het begin bij ons voor advies en inrichting om van hun huis een thuis te maken. Ook steeds meer mensen vinden ons op advies van familie of vrienden.

In deze feestelijke maand hebben wij in samenwerking met PTMD en Casa Vivante een selectie gemaakt voor een feestelijke jubileum. Kom langs om voor onze jubileum items.

Wij nodigen je graag uit om deze week het glas met ons te heffen!