Vaderdag  cadeau tips!

18 juni is het weer Vaderdag! Waar ga jij je vader dit jaar mee verrassen? Het blijft elk jaar weer een kleine puzzel wat je je vader gaat geven. Wij helpen je graag met deze opgave. Heeft je vader een tuin dan is de tuinkaars in blik zeker een stoer cadeau of de gekleurde tuinfakkels die een gezellige sfeer in de tuin geven. Voor een balkon of terras zijn de trendy olielampen geschikt voor een gezellige uitstraling buiten. Voor de vader die graag in de keuken staat en van borrelhappen houdt hebben wij borrelplanken. Houten en marmerenplanken in diverse maten. En om het nog leuker te maken ontvang je op al onze planken 25% korting. Ook is de car air freshner van Millifiori Milano een leuk Vaderdag cadeau. Deze plaats je op de blower in de auto en geeft een subtiele geur af. Hebben we je al een beetje op weg geholpen met leuke ideeën? In de winkel vind je nog veel meer leuke Vaderdag cadeaus. Wij zorgen er ook voor dat het in stijl wordt ingepakt.