Houd de muggen mooi buiten!

De temperatuur is goed, de ramen en deuren kunnen weer open en vliegend ongedierte kunnen veel overlast veroorzaken. En wat is het vervelend als je in je bed ligt een mug om je heen hoort zoemen en de volgende ochtend ontdekt dat je gestoken bent. Met raamhorren en hordeuren van Unilux kunnen wij er voor zorgen dat de insecten buiten blijven. Unilux zorgt al meer dan 25 jaar voor de beste oplossingen voor ramen en deuren. Unilux staat voor duurzaam maatwerk en is van Hollands fabricaat.

Om hier van verlost te zijn kom langs in de winkel of nodig ons uit voor vrijblijvend advies op maat. De maanden juni en juli is de montage van raamhorren en hordeuren GRATIS.

Wat zijn de voordelen van een hor?

  • Horren houden (vliegende) insecten tegen
  • Horren maken het mogelijk om te ventileren
  • Horren zorgen voor een hygiënische leefomgeving
  • Horren kunnen pollen tegen houden

Unilux stelt hoge eisen aan een een goede hor. Deze worden op maat gemaakt, zijn gebruiksvriendelijk en technisch toepasbaar voor iedere deur en raam. Daarnaast vallen de horren nauwelijks op en zijn weerbestendig.