L’Authentique Bank Gijs

L’Authentique bank Gijs, ons nieuwe aanwinst voor de winkel. Deze puur Nederlandse bank heeft een speciale productie- en wasprocedure ondergaan, waardoor een fraai, authentiek en gewassen aspect ontstaat. De stof, in wel 26 verschillende kleuren, is 100% natuurlijk. L’Authentique meubilair is vervaardigd met oog voor detail, naar  de regels van ouderwets vakmanschap, maar met een hedendaagse luxe van kwaliteit en comfort. Elk meubel staat voor eigentijdse duurzaamheid met een warmte van vroeger. Dat heeft zijn basis in de keus van o.a. Nosag vering, beuken rompen, zitkussens van latex Comforel of koudschuim. Een eerlijke afwerking met stoffen van betrouwbare merken. L’Authentique Intirior puur Nederlands vakmanschap: verantwoord ondernemen met de flexibiliteit van aanpassing van maatvoering én uitvoering van de elementen naar uw wens. En dat mét de belofte van een snelle levering, genieten kent immers geen tijd.