Velux raamdecoratie De Huiskamer officieel dealer

Velux raamdecoratie vind je bij De Huiskamer als officiële Velux dealer! Veel huizen en of bedrijven in ons land zijn voorzien van een of meerdere dakramen. Velux is marktleider en biedt daarnaast een grote collectie raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken. Zo heeft Velux raamdecoratie en zonwering voor iedere ruimte. Met de juiste raamdecoratie en zonwering zorgen ze ook voor het best mogelijke binnenklimaat in huis. Denk aan het verduisteren van de slaapkamer of de felle middagzon in de woonkamer te verzachten. Kortom de collectie bestaat vouwgordijnen, verduisterende rolgordijnen, energie comfort gordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, insectenhorren, buitenzonwering en rolluiken.

Korting geldig t/m 16 juli 2016

Lekker slapen heb je zelf in de hand en daarom kunnen wij samen met Velux een hele mooie KORTING aanbieden. Velux biedt diverse mogelijkheden om hun dakramen te upgraden en zo het meest ideale slaapklimaat te realiseren.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Verduister de slaapkamer met een Velux verduisterend rolgordijn
  • Houd ook de warmte gedurende de dag buiten met Velux buitenzonwering
  • Voeg hierbij een insectenhor en je houdt ook de insecten buiten terwijl je toch van de frisse lucht geniet

Voor verduistering én warmtewering in één, kies je voor Velux rolluiken.

Upgrade tot 16 juli je dakraam en profiteer van 25% korting op de 2de Velux raamdecoratie of zonweringsproduct OF ontvang € 75,00 retour op een Velux rolluik. Voor meer informatie, actievoorwaarden en het indienen van de factuur ga naar www.velux.nl/lekkerslapen.

Stap binnen bij ons in de winkel om de collectie te bekijken van Velux raamdecoratie en zonwering.