L’Authentique kalkverf De Huiskamer

L’Authentique kalkverf in 120 verschillende kleuren.  Na de krijtverf informeren wij je nu over de kalkverf van L’Authentique die uitsluitend voor binnen geschikt is. Ook deze kleuren hebben wij op een handgeschilderde stalenplateau van 20 bij 20 cm. Handig om thuis te kijken wat de kleur doet. Deze verf is een 100% minerale verf. Door de kalkverf op te zetten met een kalkkwast krijg je een gewenste streperig of gewolkt effect. Wanneer je niet minerale of poreuze muren gaat verven dien je de muur eerst  voor te strijken met met het kalk voorstrijkmiddel van L’Authentique.  Afhankelijk van de dikte, kan je de eerste laag 15 tot 20% verdunnen ( magere yoghurt)  en voor extra effect adviseren wij de tweede laag met 30% te verdunnen. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond waardoor je er een persoonlijke tint aan geeft. Rendement per liter is 10 tot 12 m2. Blikken zijn verkrijgbaar in 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.

Het is een plezier om met L’Authentique kalkverf te werken. Nieuwsgierig? Bezoek de site van L’Authentique.