L’Authentique krijtverf bij De Huiskamer

L’Authentique krijtverf, de gehele collectie vind je bij De Huiskamer. Zoals beloofd zullen wij elke week een verfproduct toelichten, deze week is dat de krijtverf van L’Authentique. De krijtverf in 120 verschillende kleuren, is een watergedragen, minerale verf met fluweelachtige uitstraling voor binnen. Door de toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geeft elke ruimte in je huis een Authentieke uitstraling. De Krijtverf van L’Authentique is toe te passen op zowel muren als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. De krijtverf van L’Authentique kan je desgewenst met water verdunnen. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start nooit halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond.  Je kan de krijtverf opzetten met een roller of kwast. Een roller geeft de muren een mat, egaal uiterlijk. Door de Krijtverf op te zetten met een langharige kwast, krijg je een streperig resultaat. Je benadrukt zo de rustieke uitstraling van de krijtverf. Rendement per liter is 8  tot 10 m2. Blikken zijn verkrijgbaar in 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.