Geen categorie

Gordijnen met isolerende functie

B30C84D4-7858-443E-992E-2B4A787F69F7_1_201_a

Gordijnen met isolerende functie, raamdecoratie voor deze winter.

Al aan isolerende gordijnen gedacht?

De “R” zit weer in de maand, wat bekent dat de herfst is begonnen. Buiten is het al wat kouder en vochtig. Nog niet zo de behoefte om de verwarming aan te zetten, kan je een dikke trui aan doen en sluit je de gordijnen wat eerder dicht. Heb je al eens aan isolerende gordijnen gedacht? Hiermee weer je zomers de warmte en s’ winters de kou. En dat scheelt behoorlijk! Zeker tijdens koude dagen. Gemiddeld gaat 37% van de warmte via de ramen verloren. Zonde toch!? Met gevoerde gordijnen houd je de warmte wel in huis en zal je energie rekening lager uitvallen.

Oktober woonmaand betekend bij De Huiskamer onze bekende gordijnen actie. Bespaar de gehele maand oktober met 20% korting op al onze gordijnstoffen. Maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis voor een advies op maat.