Geen categorieKrijtverf L'Authentique

Krijtverf L'Authentique

Krijtverf L'Authentique

Krijtverf L’Authentique is watergedragen, minerale verf met een fluweelachtige uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. De unieke, handgemixte pigmenten geven een interieur een authentieke uitstraling… Geschikt voor binnen gebruik, voor zowel hout als muren. Spatten? Reinigen kan met water.

Krijtverf L’Authentique zijn luxe, handgemengde producten. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in deze verven kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg altijd voor voldoende verf en meng restjes altijd met elkaar. Start nooit halverwege het schilderen van een oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijke resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur.

Je bent altijd van harte welkom om de winkel in te stappen om de kleurencollectie van L’Authentique te bekijken. Of een afspraak te maken zodat wij tijd voor je vrij houden. Bel 035-6223330 of maak een afspraak.