Webwinkel De Huiskamer

Webwinkel De Huiskamer. Helaas is ook De Huiskamer dicht, niet gezellig winkelen voor de Kerst. Maar wij blijven klaar voor je staan. Vanaf nu kun je via degijsbrechtwinkelen.nl je bestelling plaatsen en dit wordt op de juiste manier bij je bezorgd. Deze site is nieuw en is nog lang niet gevuld met al onze artikelen. Mocht je iets zoeken wat niet in de webwinkel te vinden is, bel 035-6223330 of mail naar info@de-huiskamer.nl, je weet ons assortiment is groot. Elke dag worden er nieuwe producten toegevoegd aan de webwinkel.

Deze webwinkel in een initiatief van De Gijsbrecht waar meerdere winkeliers aan mee doen. Woon je in de buurt van het winkelgebied, wordt het pakketje kosteloos bezorgd door Greenspeed, fietscourier in Hilversum. Mocht je buiten het winkelgebied wonen maar toch in ’t Gooi zullen wij het persoonlijk bij je thuis afgeven. Buiten ’t Gooi zullen wij het per post versturen en hier portokosten voor berekenen.

Schroom niet om ons te contacten om je te helpen aan voor leuke en originele woondecoraties, cadeaus, kaarsen, huisparfum, kussens… genoeg om op te noemen.