Laatste uurtjes van 2017

oudjaar De Huiskamer

De laatste uurtjes van 2017… Wij danken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen in ons. Met plezier hebben wij geholpen om veranderingen aan te brengen aan het interieur. De opdrachten liepen uiteen, van een nieuwe kleur op de wand, gordijnen, kleurige woonaccessoires, karpet op maat, meubels, bouwbegeleiding, lichtplan maken en uitwerken tot een totale interieurplan voor de woonkamer. Een kleine greep waar wij onze opdrachtgevers blij mee hebben mogen maken. Voor het begin van 2018 begint onze agenda al leuk te vullen, met opdrachten en het bezoeken van beurzen. Ook wisten de mensen ons te vinden voor leuke, originele en trendy interieurcadeaus die wij met plezier inpakken. Wij kijken ook uit naar  2018 waar wij met onze bestaande en nieuwe leveranciers een huiselijk interieur kunnen verzorgen.

Wij wensen je een huiselijk en gelukkig 2018!