Geen categorieMart Visser karpetten

Mart Visser karpetten collectie, een nieuwe aanvulling van de uitgebreide woonaccessoirelijn van De Huiskamer. Onder het label ‘Mart Visser Carpets’ zijn er 8 verschillende karpetten ontworpen in diverse kleuren door de veelzijdige modeontwerper Mart Visser. De betaalbare Mart Visser karpetten collectie is handgemaakt en verkrijgbaar in allerlei kleuren, uni of met print. Al acht jaar maakt hij prachtige schilderijen en sculpturen waar hij nu een uitgebreide collectie vloerkleden samen met onze leverancier heeft toegevoegd. In zijn atelier in Zuid Frankrijk is hij gaan experimenteren met structuren, reliëf, kleurverloop en veroudering. Het resultaat is een uitgebreide collectie karpetten.

Vier karpetten met een print hebben passende namen: Berger, Brique, Cendre en Prosper. De prints zijn o.a. geïnspireerd op het grafische lijnenspel dat vanuit een vliegtuig is te zien met velden, rivieren en diepe tonen van de oceaan zoals de Berger. En Brique onderscheidt zich door als een stenen gestapeld design met een vervaagde verticale belijning. De karpetten met een print zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 155×230 cm en 200×290 cm. De hoogpolige karpetten in uni kleuren zijn in standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden. Ook is het mogelijk om grote bijpassende kussens te bestellen. In de winkel vind je diverse karpetten van Mart Visser karpetten collectie en kleurstalen op groot formaat.

Wij hebben de nieuwe Mart Visser karpetten collectie mogen bewonderen in het prachtigeThe Artisia op de Herengracht in Amsterdam. Mart Visser exposeert met 25 jaar couture en kunst tot en met 19 november. Zeker de moeite waard om daar een bezoek aan te brengen.