gordijnstoffen met korting

Gordijnstoffen met korting in de maand oktober. Het is nu extra aantrekkelijk om je huis een facelift te geven. De maand oktober is inmiddels begonnen, tijd voor onze najaarsgordijnstoffenactie. Voor deze actie hebben wij onze stoffenleveranciers wederom bereid gevonden om met ons mee te doen. Daarom kunnen wij 20% korting op alle gordijnstoffen aanbieden.

Raamdecoratie zorgt mede voor de sfeer in het interieur. Gordijnen, blinds en houten jaloezieën zijn op dit moment de meest trendy raamdecoraties. Gordijnen kunnen goed gecombineerd worden met blinds en houten jaloezieën. De keuze uit stoffen is groot, wij werken o.a. met INSIDE, Lifestyle by Headlem, Aristide en Design of the Time met mooie inbetweens, stoere linnens, trendy velours en prachtige boucles in diverse kleuren.

Naast onze korting op gordijnstoffen ontvang je op de ’trend’ van nu 15% korting op alle op maat gemaakte houten jaloezieën van INSIDE. Houten jaloezieën hebben een natuurlijke, rijke en stoer uiterlijk. Door de diversiteit van actuele kleuren en beitsen kleurt de jaloezie bij elk interieur. De jaloezie wordt gemaakt met een koord of ladderband.

Uiteraard helpen wij met een persoonlijk advies op maat bij je thuis om de juiste keuze te maken voor jouw interieur en verzorgen het hele traject van inmeten tot plaatsing. Voor meer informatie en inspiratie kom langs in de winkel of maak een afspraak met Marc voor bij je thuis en profiteer van gordijnstoffen met korting en/of houten jaloezieën met korting.