Squid een nieuwe manier van raambekleding.

Squid - De Huiskamer

Squid is een nieuwe manier van raambekleding. Vandaag hebben wij voor een project in Blaricum dit prachtige product geplaatst op de ramen van openslaande deuren met roede verdeling. Waarom Squid? Het is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling in vijf verschillende kleuren. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. Squid is de enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is juist geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen. Je kan Squid dus met een gerust hart op ramen in je badkamer, garage, keuken of wasruimte installeren. Ook zeer geschikt voor ronde, driehoekige of ruitvormige ramen. Het effect van dit product op je raam kan je vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl jij wél van het buitenzicht kunt genieten en voldoende daglicht binnen komt.

Nieuwsgierig? Stap bij ons binnen voor meer informatie.