INSIDE houten jaloezieën aktie

INSIDE houten jaloezieën

INSIDE houten jaloezieën

INSIDE houten jaloezieën aktie in de hele maand maart. Tot 31 maart bieden wij de houten jaloeziën van INSIDE aan met 10% korting en gratis montage. Houten jaloezieën hebben een natuurlijke, rijke en stoer uiterlijk. Mede door de diversiteit van actuele kleuren en beitsen kleurt de jaloezie bij elk interieur. De houten jaloezieën van INSIDE zijn te leveren in 2 verschillende lamel breedtes, 50 en 63 mm. De lak variant gaat tot 300 cm en de jaloezie in houtnerf tot 240 cm. Ook kan er gekozen worden voor een koord of ladderband. Met de stoffen ladderband geef je je interieur een eigen touch. Jaloezieën van INSIDE zijn gemaakt van licht en stevig materiaal en hebben een subtiel bedieningskoordje. Het voordeel van deze jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor in de keuken en badkamer. Ook leverbaar met elektrische motoren van Somfy!