De Huiskamer is met vakantie.

De Huiskamer is met vakantie

Vakantie tijd voor De Huiskamer! Na een hele drukke periode hebben wij ervoor gekozen om de koffers te pakken. Van 9 tot en met 18 januari is De Huiskamer gesloten.Terugkijkend op de mooie dingen die wij hebben gerealiseerd en bedenken wat wij gaan doen in het nieuwe jaar zullen wij op ons vakantieadres genieten van de omgeving en veel energie op doen. Ook in 2017 willen wij jullie helpen met leuke en originele cadeaus, adviseren en realiseren van interieur veranderingen in huis. Wij hebben veel zin in dit nieuwe jaar. De eerste inkopen zijn al gedaan en zullen wij direct na onze vakantie de nieuwe voorjaarscollectie van PTMD ontvangen.
Vanaf 19 januari staan wij weer uitgerust voor je klaar!

PS door storing van onze telefoondienst kunnen wij de voicemail niet activeren. Mocht je een dringende vraag hebben mail naar thuis@de-huiskamer.nl en wij zullen je mail 19 januari beantwoorden.