Haal kleur in huis met verf van L’Authentique Paints & Interior

Haal kleur in huis met de verflijn van L’Authentique Paints & Interior, Fluweelzachte krijtverf en kalkverf in tinten met een karakteristieke uitstraling. Daarnaast ook bijpassende lakken, vloer- en gevelverf maken het keuzepalet volledig. Wel 120 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd. De verf wordt op bestelling in een Nederlands atelier op ambachtelijke wijze gemaakt. Het gevoel dat L’Authentique neerzet vind je terug in de namen als Anno, Nostalgic, Nevel en Winterwaas. En bij de betonlook verf en betonlookstuc krijg je een stoere touch in het interieur. Producten van L´Authentique brengt je terug naar de sfeer van het verleden, terwijl je mag vertrouwen op een kwaliteit die ruimschoots tegemoet komt aan je hedendaagse verwachtingen.