Geen categorieStijlvolle kleuren voor het interieur van L'Authentique

Stijlvolle kleuren voor het interieur

Stijlvolle kleuren voor het interieur van L'Authentique

Stijlvolle kleuren voor in het interieur van L’Authentique, wie wil dit nu niet? L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten. De verven van L’Authentique zijn stuk voor stuk luxe, handgemaakte producten van natuurlijke pigmenten. Dit zie je terug in het mooie diepe kleurenpallet. Voor de wanden heb je keuze uit, krijt- en kalkverf. Daarnaast ook betonlook en decoratieve verf. De krijtverf en kalkverf is wel meer dan 150 kleuren leverbaar.

De krijtverven van L’Authentique zijn watergedragen, minerale verven met een fluweelachtige uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. De unieke, handgemixte pigmenten geven een interieur een authentieke uitstraling…

Kalkverf is een verfsoort welke vervaardigd wordt uit water en kalk, en daarom 100% natuurlijk is. Kalkverf geeft een uniek, mat effect en voegt een unieke touch toe aan het interieur. Door de manier van aanbrengen kan een streperig of gewolkt effect worden gecreëerd.

Naast deze mooie muurverven heeft L’Authentique uiteraard ook lakken op diverse basissen. Omdat de collectie zo uitgebreid is hebben wij deze niet op voorraad maar is het binnen enkele dagen leverbaar. Kom bij ons langs of bezoek de site van L’Authentique voor meer informatie over stijlvolle kleuren voor je interieur.