Squid een nieuwe manier van raamdecoratie

Squid raambekleding

Squid raamdecoratie, een nieuwe vorm om je privacy te beschermen. Squid is de enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen. Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Geschikt voor elk formaat, voor elke ruimte in huis en onafhankelijk van de grote van het raam. Squid is een oplossing voor elk type raam, interieur of architectuur. Squid is voor iedereen en in 6 kleuren leverbaar. Kom bij ons langs voor meer informatie of nodig ons bij je thuis voor een persoonlijk advies.

Voor meer informatie, bezoek de site van Squid.