Bezoek voorjaarsshow Keijser & Co

Keijser & Co Fauteuil Stella

Keijser & Co showroom bezoek

Gisteren hebben wij de voorjaarsshow van Keijser & Co bezocht in het ETC in Culemborg. Voor ons een hele belangrijke meubelleverancier. Met een warm welkom werden wij ontvangen door het team van Keijser & Co in de mooie en inspirerende showroom. Tijdens deze voorjaarsshow werden we wederom verrast door de nieuwe eigentijdse meubelcollectie. Stoere eiken tafels en kasten met diverse afwerkingen in zowel lichte als hele donkere kleuren en met pure vormgeving. Fauteuils en banken in diverse uitvoeringen voor zowel trendy als eigentijdse interieurs. Door te spelen met stoere en basic stoffen en kleuren passen de meubelen in diverse huisstijlen. Voor ons ook een mooie gelegenheid om voor onze winkel 6 nieuwe eetkamerstoelen te bestellen. Wij hebben gekozen voor de Stella. \deze stoel is elegant en heeft een iets uitlopende armleuning. De stof die we uitgekozen hebben is een bruine linnen look met een warme uitstraling. Heb jij ook interesse in meubels van Keijser & Co en ben je nieuwsgierig naar de gehele collectie? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken zodat wij samen de showroom kunnen bezoeken.